top of page
Schermafbeelding 2019-07-30 om 19.37.52.

Lift invest. bv

BE 0478.184.462

 

Contact

L. Vandenberghen

0468/03.55.17

info@liftinvest.be

www.liftinvest.be

Contacteer ons!

Bedankt, tot binnenkort!

Liftadvies

U ontvangt een offerte voor het uitvoeren van herstellingswerken, modernisatiewerken, ed. voor een liftinstallatie of u krijgt een prijsofferte voor de installatie van een nieuwe lift, maar weet niet wat men u eigenlijk probeert te verkopen.

Dit is een typisch geval waar wij kunnen optreden als tussenpersoon. Alle offertes kunnen we u in verstaanbare taal uiteen zetten en waar nodig, kunnen wij met de verschillende leveranciers onderhandelen om een betere prijs of service te bekomen.

U kent natuurlijk de grote installateurs: Otis, Kone, Schindler, Orona en Thyssen. Maar zijn dit wel de geschikte leveranciers voor hetgeen u nodig heeft? Misschien is een kleinere installateur een betere oplossing. Ook hier kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Gezien lifttechnieken vaak een complexe materie zijn, hebben beheerders en eigenaars vaak nood aan een degelijke ondersteuning om hun liftinstallaties te beheren.

Daarvoor bieden wij een onafhankelijk en deskundig advies aan voor liften en roltrappen.

Aangezien wij dagelijks op het terrein met liften en roltrappen te maken hebben, zijn wij zeer goed op de hoogte van de vele technische mogelijkheden die beschikbaar zijn en kennen wij de kwaliteiten van de verschillende leveranciers en materialen.

 

Hierdoor kunnen wij voor elke situatie de gepaste oplossing aanbieden.

Tevens geven wij u een duidelijk inzicht in het kluwen van de van kracht zijnde normen, richtlijnen en wetgeving.

Kortom met deze uitgebreide adviesdienst voorkomt u zeker problemen.

bottom of page