top of page
conditie.jpg

Met de conditiemeting analyseren wij op een objectieve manier de technische toestand van de liftinstallatie zodat eventuele problemen in een vroeg stadium worden gedetecteerd.

Conditiemeting

Wat is een conditiemeting?

Uw liftinstallatie wordt door ons, als onafhankelijk expert, onder de loep genomen. Er wordt aandacht geschonken aan alle mogelijke aspecten van de installatie. Hierdoor kan een onderscheid gemaakt worden tussen de aanpassingen die noodzakelijk zijn om wettelijk in orde te zijn en deze die noodzakelijk zijn voor de goede en veilige werking van de installatie.

Tevens controleren wij de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden en zien wij erop toe dat het onderhoudsbedrijf zijn contractuele verplichtingen nakomt.

  • Is de lift conform aan de wetgeving, zijn de opmerkingen die op het keuringsverslag (EDTC) staan opgelost?

  • Is er het veiligheidsdossier van de lift aanwezig en volledig?

  • Wat moet er gebeuren om wettelijk in orde te zijn?

Na dit volledige onderzoek wordt een volledig verslag opgesteld dat samen met u wordt overlopen en besproken. U heeft dan een duidelijk beeld van de installatie. Indien gewenst, kunnen we het verdere beheer overnemen. Natuurlijk gebeurt dit altijd in samenspraak.

U zal merken dat wij met deze acties zorgen voor transparantie en u zal via onze inventaris een duidelijk inzicht krijgen van de huidige staat van uw installatie.

Schermafbeelding 2019-07-30 om 19.37.52.

Lift invest. bv

BE 0478.184.462

 

Contact

L. Vandenberghen

0468/03.55.17

info@liftinvest.be

www.liftinvest.be

Contacteer ons!

Bedankt, tot binnenkort!

bottom of page